Kontakt oss

Hyttetomter m/ båtplass


6 prosjekterte fritidsboliger og 2 tomter med flott sjøutsikt - Homborsund. 

Se annonsen på: www.finn.no/47634504 eller ta kontakt for mer info.

Om oss
Om oss

 

Kjell Gilje AS en allsidig bedrift som består av ca 35 dyktige medarbeidere med hvert sitt spesialfelt og kompetanseområder. Grovt sett kan bedriften deles opp i tre avdelinger:

- Avdeling for Prosjektering (Gilje Byggrådgivning AS) som tilbyr tjenester innenfor arkitektur, byggeteknikk. Vi lager reguleringsplaner og hjelper med kommuneplaninnspill. I forhold til byggesaker er vi spesialister på dispensasjoner. Vi er godkjent for planlegging og søknad for utslipp/avløps og renseanlegg. Vi er også godkjent for søknad og utarbeidelse av miljøsanerings og avfallsplaner. Andre spesialiteter er søknad om mudring.

- Avdeling for Anlegg tilbyr tjenester innenfor vei og grunnarbeid, massetransport på land og sjø, riving, mur og betongarbeid, fundamentering, Mudring og bryggebygging.

- Avdeling for Bygg tilbyr tjenester innenfor tømrer og snekkerfaget i oppføring av bygninger med tilhørende virksomhet. Avdelingen driver også med byggelementer og massivtre elementer.

Kjell Gilje AS har i mange år hatt sin kjernevirksomhet knyttet til levering av komplette boliger/ fritidsboliger med krav til høy standard, kvalitet og god oppfølging. Vi forhandler Norgeshus. Bedriften orienterer seg mot nisjer og spesialoppdrag.

Det leveres håndverk og kvalitet over gjennomsnittet i bransjen. Vi ønsker at arbeider utført av oss skal verdsettes høyt og være kjennemerke for god kvalitet. Målet er at du skal få en merverdi på din eiendom ved å bruke oss. Vi er stolte av at flere meglere fremhever i salgsprospekter når noe er bygget av Kjell Gilje AS.