Prosjektet i Guldmandsveien

I Guldmandsveien i Grimstad har vi hatt gleden av å gjennomføre et svært spennende prosjekt.

 

 

 

Familien Annema og Morten Brunvoll har vært svært hyggelige å samarbeide med. De har tildelt oss en rekke spenstige utfordringer, noen nevnes her: Fullstendig restaurering av hovedhuset med to tilbygg. Huset har blitt strippet til tømmeret. Råte ble fjernet, vegger og gulv ble rettet og huset ble bygd opp på nytt på en usedvanlig spennende måte.

Mye av det gamle ble tatt vare på samtidig som moderne elementer ble tatt inn. Vi har også bygget en stor brygge i stein og både naust og båtgarasje ved sjøen. Låven ble omdisponert til beboelse, garasje og kontor. I hagen er det plantet og stelt, murer, plattinger og utepeis er bygget. Det er også bygget et frittliggende uthus med hønsehus og hagebod.

Brunvoll har i løpet av tre år forvandlet eiendommen fullstendig til kanskje Grimstads aller fineste perle med ufattelig mange detaljer og kvaliteter. Nå er det sykkelstjernen Thor Hushovd som har overtatt, etter at Brunvoll er flyttet tilbake til Sveits.

I båtgarasjen til Thor Hushovd har vi fått på plass et glassgulv i stedet for en åpen båtplass. Det er også satt inn dører slik at det er flott å kose seg der om kvelden.

Vi er familien en stor takk skyldig for å ha fått lov til å gjennomføre dette prosjektet!